Filters
Пребарување
МЦМ КОНСАЛТИНГ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата МЦМ КОНСАЛТИНГ се занимава со консалтинг во областа на транспорт и логистика на секакви стоки на европскиот и скандинавски пазар

- Диспечерски услуги
- Дизел картици
- Картици за патарини

Официјален партнер на MCM Consulting е реномираната и една од најголемите светски Freight Forwarding компани,  HEINLOTH TRANSPORT GMBH – The logistic experts

Подетално за компанијата

 

MCM Consulting Macedonia е компанија основана 2018 година со примарно дејство Consulting во областа на транспорт и логистика на секаков вид стоки на европскиот и скандинавски пазар. Наши клиенти се сопственици на сопствен возен парк на тешки моторни возила, Европски Freight Forwarding компании, сервис центри и многу други субјекти.

Официјален партнер на MCM Consulting е реномираната и една од најголемите светски Freight Forwarding компани, HEINLOTH TRANSPORT GMBH – The logistic experts.

Ние сме ентузијасти кои решија своето долгогодишно присуство и искуство на транспортниот пазар да го доближиме поблиску до вас.

Со нас, вие сте секогаш сигурни за месечните примања бидејќи вие сте тие кои правите директни договори и тоа без никаков надомест или провизии.

Услуги

- Dispatch услуги

- Diesel картици

- Картици за патарини

- 24/7 увид на изработено и техничка подршка

- Работа на километар и дневница

- Сервис за камиони и приколки во Белгија, Германија, Холандија, Шведска

- Директни договори со шпедициите

- Повраток на данок

- Без обрвски и провизии за нас

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Фемо Кулаков бр. 15, 1440 Неготино
Град: Неготино
Држава: Macedonia


Телефони

+389 (0)75/220 799

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа