Filters
Пребарување
МЕГА АУТО ПАРТС

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

МЕГА АУТО ПАРТС е увозник и дистрибутер на авто делови од реномирани германски (и западноевропски) производители на резервни авто делови, кои воглавно се и прво вградени во многу возила

МЕГА АУТО ПАРТС во соработка со реномирани сервисни центри нуди комплетна услуга на продажба на авто-делови и сервисирање на возилата, наменето за компании со големи флоти

ONLINE Каталог

МЕГА АУТО ПАРТС

Подетално за компанијата

ПАРТНЕРИ

Подетално за компанијата

 
авто делови

МЕГА АУТО ПАРТС

 

Прецизно дизајнираните возила не можат да си дозволат компромис со квалитетот. Модерните патнички возила бараат оригинални и високо квалитетни резервни делови како би ги задоволиле условите за сигурен и безбеден превоз. Тоа е причината зошто Mega Auto Parts располага само со проверени брендови, кои произведуваат делови направени да одговорат на OE спецификациите. Со дистрибуција низ целата земја, ние нудиме постојано снабдување со соодветни резервни делови со врвен квалитет за сите типови возила, а истите ги испорачуваме по неверојатно поволни цени.

Мега Ауто Партс е компанија со македонски капитал, формирана во мај 1998 година со седиште во Скопје. Основна дејност на компанијата е големопродажба и дистрибуција на авто делови во Р. Македонија, водена од бизнис идејата за застапување на оригинални резервни делови од германско потекло. Располагаме со адмнистративно-магацински простор од 600м² за големопродажба, кој се наоѓа на ул. Kачанички Пат, бр.212 и со малопродажни салони лоцирани во Чаир, Тафталиџе, Ченто, Кисела Вода (Првомајска), Тетово и франшизи на Про Партс со продажни места во Охрид, Кичево, Струга во секое време подготвени да овозможат врвна и квалитетна услуга. Во секое време може да понудиме 10.000 позиции 16 реномирани германски производители на резервни авто делови.

Соработуваме со повеќе од 500 продавници, сервиси и овластени дистрибутери на автомобили долж целата територија на Р. Македонија и со тоа може да кажеме дека сме една од најголемите компании во AFTERMARKET бизнисот со авто делови.

ONLINE Каталог

ПРОДАВНИЦИ

mega-auto-parts-clubeconomy

Продавница Чаир

ул. Џон Кенеди, бр.2/2, 1000 Скопје

Работно време:

Понеделник-Петок: 08:30 до 18:00

Сабота: 09:00 до 16:00

Тел: 02/2642 522

Моб: 071/222 130

Види мапа
mega-auto-parts-clubeconomy

Продавница Тафталиџе

ул. Митрополит Теодосиј Гологанов, бр.112, 1000 Скопје

Работно време:

Понеделник-Петок: 08:30 до 17:30

Сабота: 09:00 до 16:00

Тел: 02/3151 922

Моб: 071/334 436, 071/386 434

Види мапа
mega-auto-parts-clubeconomy

Продавница Првомајска

бул. Борис Трајковски, бр.4, 1000 Скопје

Работно време:

Понеделник-Петок: 08:30 до 17:30

Сабота: 09:00 до 16:00

Тел: 02/2744 223

Моб: 072/304 261, 075/259 818

Види мапа
mega-auto-parts-clubeconomy

Продавница Ченто

ул. Јужноморавски бригади, бр.11, 1000 Скопје

Работно време:

Понеделник-Петок: 08:30 до 18:00

Сабота: 09:00 до 16:00

Тел: 02/2525 176

Моб: 071/391 620

Види мапа
mega-auto-parts-clubeconomy

Продавница Тетово

ул. Илинденска бб, 1200 Тетово

Работно време:

Понеделник-Петок: 08:30 до 18:00

Сабота: 09:00 до 16:00

Тел: 044/331 629

Моб: 071/222 027

Види мапа
mega-auto-parts-clubeconomy

Продавница Кичево

ул. 11 септември 788/03, 6250 Кичево

Работно време:

Понеделник-Петок: 08:30 до 18:00

Сабота: 09:00 до 16:00

 

Моб: 076/277 111

Види мапа
mega-auto-parts-clubeconomy

Продавница Струга

Ул. Мислешевски Пат, бр.13, 6330 Струга

Работно време:

Понеделник-Петок: 08:30 до 18:00

Сабота: 09:00 до 16:00

 

Моб: 071/277 111

Види мапа
mega-auto-parts-clubeconomy

Продавница Охрид

Ул. Железничка бб, 6000 Охрид

Работно време:

Понеделник-Петок: 08:30 до 18:00

Сабота: 09:00 до 16:00

 

Моб: 072/225 111

Види мапа
mega-auto-parts-clubeconomy

Продавница Куманово

ул. Доне Божинов 43, 1300 Куманово

Работно време:

Понеделник-Петок: 08:30 до 18:00

Сабота: 09:00 до 16:00

Тел: 031/43 22 41

Моб: 070/374 125

Види мапа
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Качанички пат 212а (Визбегово), 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)2/3095 005

+389 (0)2/3095 304 - администрација

+389 (0)71/361 410

+389 (0)70/330 569

+389 (0)71/391 396 - Aпостол (сервисирање на возен парк)

Социјални медиуми

Лице за контакт

Надежда


Мапа