Filters
Пребарување
МИДА РЕНТ А КАР ТУРС дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

МИДА РЕНТ А КАР ТУРС со седиште во Бизнис Центарот МИДА и во Меѓународен Аеродром Скопје, со понудата од 50 возила, е една од најдобрите рент-а-кар компании во Македонија и една од најдобрите локални компании

Изнајмување на дополнителна опрема
- ГПС уред
- Детско седиште
- Кровен куфер
- Мобилен Wifi уред

19 ГОДИНИ ИСКУСТВО

МИДА РЕНТ А КАР ТУРС дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
19 годишно искуство

МИДА - RENT A CAR

 

“МИДА” РЕНТ А КАР ТУРС со седиште во Бизнис Центарот МИДА и Меѓународен Аеродром Скопје со 50 возила е една од најдобрите рент-а-кар компании во Македонија.

Покрај тековното работење нашата куќа “МИДА” Рент а Кар Турс има успешна деловна соработка со сите државни институции на полето на превоз и прифат на странски ВИП гости - делегации, како и превоз и прифат на придружбата на официјалните делегации.

Веќе подолг период соработуваме со Министерството за надворешни работи, Кабинетот на Претседателот на Република Македонија, Собранието на Република Македонија, Министерството за Внатрешни работи, Министерсвото за Одбрана и други институции.

Корисници на нашите услуги се и странските дипломатско-конзуларни претставништва акредитирани во Скопје: Амбасадата на САД, Амбасадата на СР Германија, Амбасадата на Р. Франција, Канцеларијата за врски на Р. Грција и други, меѓународни организации и многу компании од странски инвеститори.

Во согласност со постојаниот развој на нашата компанија, ја зголемуваме нашата понуда на услуги.

“МИДА” Рент а Кар Турс е сместена во просториите на Бизнис Центарот МИДА во Скопје и Меѓународен Аеродром Скопје, така што технички и кадровски сме подготвени професионално да одговориме на Вашите барања.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. 8-ми Септември бр.18
(Мида Бизнис Центар), 1000 Скопје
Меѓународен Аеродром Скопје,
1043 Петровец - Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)70/256 433

+389 (0)70/366 958 - Мида Бизнис Центар

+389 (0)76/313 901 - Меѓународен Аеродром Скопје

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа