Filters
Пребарување
НОВАКОСКИ КОМПАНИ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

НОВАКОСКИ КОМПАНИ се занимава со преработка на дрво за градежништво и дрво за градежна столарија, од ела, бел бор, даб

- Производство на греди, штици, талпи, летви... во стандардни димензии. Можност за изработка во нестандардни димензии, по нарачка
- Располагаме со сопствен складиштен простор и количини на лагер

НОВАКОСКИ КОМПАНИ дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

Пилана НОВАКОСКИ КОМПАНИ

Пилана НОВАКОСКИ КОМПАНИ е основана 1972 година како резултат на долгогодишната семејна традиција за обработка на дрво. Со текот на годините и континуираното вложување во нови технологии за преработка на дрвото, ја проширивме производната програма, го зголемивме капацитетот и што е најбитно го зголемивме и квалитетот на градежното дрво што го произведуваме.

novakoski-kompani-clubeconomy

ПРОИЗВОДСТВО

Во НОВАКОСКИ КОМПАНИ можеме да ги преработиме сите видови на дрво, а најмногу работиме со ела, бел бор и даб. Градежното дрво го произведуваме во сите стандардни димензии, во зависност од барањата на купувачите и тоа само од здрави трупци, со што успеваме квалитетот на градежното дрво да го одржуваме на исклучително високо ниво, по што сме познати на пазарот. Со биќење на трупците произведуваме дрво за градежништво и за изработка на градежна столарија, односно произведуваме греди, штици, талпи, летви... Постои можност да произведеме градежно дрво и во нестандардни димензии, по нарачка. Пиланата располага со сопствен складиштен простор и секогаш имаме одредени количини на лагер.

novakoski-kompani-clubeconomy

КВАЛИТЕТ

Пиланата НОВАКОСКИ КОМПАНИ посветува големо внимание на квалитетот на своите производи и услуги. Внимателно ги одбираме трупците, кои потоа подлежат на строга контрола. Квалитетот се контролира во целиот процес на обработка на дрвото, со единствена цел да го осигураме задоволството на клиентите, трајноста и убавиот изглед на нашите производи, од кои потоа се изработува квалитетна градежна столарија.

novakoski-kompani-clubeconomy

ПРОИЗВОДЕН ПРОЦЕС

Во НОВАКОСКИ КОМПАНИ сме свесни за големото значење на дрвото како суровина и затоа грижливо го планираме производниот процес, со што отпадот од овој природен материјал е сведен на минимум и сите средства што ги користиме за заштита на производите ги задоволуваат и најстрогите еколошки стандарди.

novakoski-kompani-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Браќа Моцаноски бр. 30,
7524 Кривогаштани - Прилеп
Град: Прилеп
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)70/208 959

Социјални медиуми

Лице за контакт

Горан Новакоски


Мапа