Filters
Пребарување
ОКИС ХЕМИЈА дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ОКИС ХЕМИЈА - ЕНЕРГИЈА ВО ДВИЖЕЊЕ

Продажба и сервис на стартер акумулатори од брендовите TOPLAEXIDE и MOLL 
Продажба и сервис на тракциски батерии за вилушкари
Продажба и сервис на стационарни аку-батерии
Откуп на стари акумулатори

СИГУРЕН СТАРТ, ДОЛГ ЖИВОТЕН ВЕК

ОКИС ХЕМИЈА дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
ЕНЕРГИЈА ВО ДВИЖЕЊЕ

ОКИС ХЕМИЈА

 

Продажба и сервис на стартер акумулатори од брендовите TOPLA, EXIDE и MOLL

Продажба и сервис на тракциски батерии за вилушкари
 

Продажба и сервис на стационарни аку-батерии
 

Откуп на стари акумулатори
 

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. 8-ми Септември бр.44,
1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи