Filters
Пребарување
ОЛИ ШПЕД

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ОЛИ ШПЕД се занимава меѓународен транспорт и шпедиција

- Транспорт на сите видови стоки низ Македонија и Европа
- Сопствен паркинг од 3000 м2, со видео надзор
- Сервис за МЕРЦЕДЕС, МАН, ВОЛВО и други видови товарни возила, со ауто диагностика, голем лагер на резервни делови

oli-sped-clubeconomy

ЛОКАЛЕН ТРАНСПОРТ »

oli-sped-clubeconomy

МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ »

oli-sped-clubeconomy

ЛОГИСТИКА »

oli-sped-clubeconomy

СЕРВИС »

oli-sped-clubeconomy

МАГАЦИНСКИ ПРОСТОР »

oli-sped-clubeconomy

КОНТАКТ »

Подетално за компанијата

 
транспорт, дистрибуција и логистика

ОЛИ ШПЕД

 

Компанијата ОЛИ ШПЕД е тим составен од експерти кои се специјализирани за професионална организација во делот на транспортот и логистиката. Со долгогодишно реноме и работа по последните светски и европски стандарди, ОЛИ ШПЕД нуди услуги за транспорт, дистрибуција и логистика во локалниот и меѓународниот транспорт.

ОЛИ ШПЕД започна со работа во 2005 година и од тогаш е во континуиран развој. Благодарение на современиот начин на работа и организација нашите возила ви стојат на располагање за внатрешен и меѓународен транспорт, локална дистрибуција и селидби, како и за транспорт на товар од секаков вид габарити. Компанијата постојано го зголемува возниот парк, во моментов располага со 100 возила, од комбиња, камиони, шлепери, приколки, оспособени за секаков вид транспорт, кои годишно поминуваат 10.000.000 км во земјата и во странство. Возилата се комплетни со ЦМР и каско осигурувања, со ГПС кој што овозможува нивно постојано следење и 24 часовна комуникација без разлика каде да се наоѓаат.

oli-sped-clubeconomy
oli-sped-clubeconomy

Објектот на ОЛИ ШПЕД се простира на 7000 м², административна зграда, паркинг простор и магацински простор (од 1000 м²).

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 6 бр. 24, 1040 село Стајковци
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа