Filters
Пребарување
ПАНДА ПЛАСТ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ПАНДА ПЛАСТ се занимава со производство и продажба на сламки за сите видови топли и студени пијалаци.
Произведени од полипропилен, еколошки чист материјал кој се применува во прехранбената индустрија.
Произведуваме голем број видови сламки, за различна употреба, различни по големина, боја и начин на пакување

Подетално за компанијата

ПАНДА ПЛАСТ

Компанијата ПАНДА ПЛАСТ е основана во 2000 година во Скопје. Се занимаваме со производство и продажба на сламки за сите видови топли и студени пијалаци и сме единствена фирма во Македонија од ваков карактер. Сламките се произведуваат од полипропилен, еколошлки чист материјал кој се применува во прехранбената индустрија. Акцентот во ваботењето е ставен на високото ниво на хигиенските услови во кои се произведуваат сламките, што не прави препознатливи на пазарот. Произведуваме повеќе видови сламки, различни по нивната димензија, бои и начин на пакување.

panda-plast-clubeconomy
panda-plast-clubeconomy

СЛАМКИ

• Сламки за сок, со и без зглоб

• Нес сламки, со и без зглоб

• Мохито сламки

• Коктел сламки

• Сламки фредо

• Сламки Дој. Пак

• Уметнички сламки

• Сламки со лажичка

• Сламки во хартија, со и без зглоб

• Стапче за лижавчиња

panda-plast-clubeconomy
panda-plast-clubeconomy
15 години докажан квалитет
Неделно производство од над 2,000,000 парчиња сламки
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Тодор Чангов бр. 22/6, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа