Filters
Пребарување
ФАРМАГЕН дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Веледрогеријата ФАРМАГЕН е лиценцирана за трговија на големо со:

- Фармацевтски производи 
- Медицински помагала
- Додатоци на исхрана

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Веледрогерии, аптеки, приватни здравствени ординации, фитнес центри, центри за убавина, центри за правилна исхрана (диетески клубови)

Подетално за компанијата

 
Веледрогерија

ФАРМАГЕН

 

ФАРМАГЕН увоз - извоз дооел е веледрогерија со седиште во Скопје, Македонија, лиценцирана за промет со лекови, медицински помагала и додатоци во исхрана.

Компанијата е сертифицирана со ISO 9001:2008 и ISO 14001:2004 и може да соработува со веледрогерии од целиот свет. Соработуваме со производители од Европа, САД и Индија.

Ни претставува задоволство да ги слушнеме Вашите потреби за да Ви ја понудиме нашата најдобра квота.

Со ФАРМАГЕН бидете сигурни дека имате лојален партнер на Ваша страна кој е спремен да Ви помогне во секое време.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 9-ти Mај 22Б/2, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Елена Табаковска


Мапа

Документи