Filters
Search
PREMIUM M

Main occupation

Компанијата ПРЕМИУМ М се занимава со производство, пакување и трговија со зрнести производи

- Кикиритки
- Фстаци
- Индиски ореви
- Леблебија
- Семки од тиква
- Ореви
- Лешници
- Пченица
- Пченка
- Грав
- Леќа
- Суви сливи...

Certificates

HACCP

PREMIUM M

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

CONTACT

Address

Street: St. Mechkin Kamen 100, 7500 Prilep, Macedonia
City: Prilep
Country: Macedonia


Contact phones

+389 (0)76/345 435

Social media

Contact person
Map