Filters
Search
RESTAURANT 14

Main occupation

Лоциран во населбата Тафталиџе, РЕСТОРАН 14, е место што ги сплотува гурманството и релаксацијата

Спојот на традицијата и модерното, спокојството, квалитетот на услугата, одличната храна и пијалак овде се задолжителни

RESTAURANT 14

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

CONTACT

Address

Street: St. Londonska 6, 1000 Skopje, Macedonia
City: Skopje
Country: Macedonia


Social media

Contact person
Map

Documents