Filters
Search
SETRA

Main occupation

Компанијата СЕТРА се занимава со:

- Давање ИТ услуги во доменот на компјутерски мрежи, сервис, одржување на хардвер
- Setra It Market - продажба на компјутери, компјутерска опрема, компоненти, мобилна телефонија
- Царинско посредување

COMPANY DETAILS

 

 

CONTACT

Address

Street: Av. Kiro Gligorov 4, 1000 Skopje, Macedonia
City: Skopje
Country: Macedonia


Social media

Contact person
Map