Filters
Пребарување
СИКИ ТРАНС

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

СИКИ ТРАНС е лиценцирана компанија за транспорт и организирање на селидби во Македонија и странство

- Транспорт на секаков вид стоки до 5,5 тонии или 49,7 м3 (17 еуро палети)
- Специјализирани сме за организирање на селидби, со обучен тим за товарање, транспорт и растоварање на тешки предмети, без нивно оштетување

Подетално за компанијата

 
транспорт на секаков вид стоки

СИКИ ТРАНС

 

Компанијата СИКИ ТРАНС се занимава со транспорт на секаков вид стоки и организирање на селидби во Македонија и странство. Ние сме компанија лиценцирана за транспортни услуги, а нашата компаративна предност е што располагаме со помали камиони, со капацитет до 5,5 тони или 49,7 м3 (17 еуро палети), што ни дава можност во секое време да имаме целосна контрола на товарот и да одговориме на барањата на клиентите кои имаат потреба да транспортираат помали количества стоки.

СИКИ ТРАНС е специјализирана компанија за организирање на селидби, со обучен тим за товарање, транспорт и растоварање на тешки предмети, без нивно оштетување. Услугата за селидба е достапна на целата територија на Македонија и во околните земји. Селибите ги изведуваме по принципот „клуч на рака“, односно од товарањето на предметите на старата локација, до нивното растоварање и внесување во новата локација. Бројот на селидби што до сега ги има реализирано тимот на СИКИ ТРАНС ни овозможува да дадеме максимална гаранција за квалитетот на овие услуги, свесни дека селидбите по правило се исклучително тензични ситуации за клиентите.

Кога имате потреба од транспорт секогаш прво обратете се во СИКИ ТРАНС, ќе добиете услуга како од брза пошта, но по екстремно пониска цена.
Контактирајте не: 070 393 210

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Село Булачани, Ул. 1, бр. 142, 1040 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389(0)70/393 210

Социјални медиуми

Лице за контакт