Filters
Пребарување
СИ КОП КОМПАНИ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Градежната компанија СИ КОП КОМПАНИ се занимава со: изведување на земјени работи, ископ и исфрлање на земја, ископ и затрупување на канали за најразлични инсталации, рушење со торни, транспорт на песок, изнајмување фасадно скеле...
Тампонирање и набивање со ваљак со вибрации.

Подетално за компанијата

 
изведување на земјени работи, ископ и исфрлање на земја

СИ КОП КОМПАНИ

 

Транспортно - градежната компанија СИ КОП КОМПАНИ се занимава со: изведување на земјени работи, ископ и исфрлање на земја, ископ и затрупување на канали за најразлични инсталации, ископ на темели за најразлични објекти, ископ на канализациски и водоводни мрежи, рушење на објекти со торна, транспорт на песок, изнајмување фасадно скеле... Компанијата располага со со сопствена механизација за изведување на земјените работи, како и за товарање и транспорт на ископаната земја и шутот од разрушените објекти.

СИ КОП КОМПАНИ се занимава и со давање транспортни услуги, со кои е заокружени услугите во доменот на градежништвото, но на нашите клиенти им нудиме и услуги за превоз на градежни материјали и други производи и опрема, како и услуги во транспорт на вонгабаритен товар.

СИ КОП КОМПАНИ на македонскиот пазар постои од 2016 година, поседува лиценца за транспорт во јавниот превоз и соработува со речиси сите позначајни компании во Македонија, како што се: Градител 89, Кит-Го, Пелагонија Инжинеринг, Коле транс инженеринг, Нова еко база, Зендолино комерц, Хорти-аква дизајн, Мицико, Маскон, Хербаллајзер...

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Сремски фронт бр. 47, 2000 Штип
Град: Штип
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа