Filters
Пребарување
СИНПЕКС доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

СИНПЕКС е најголема македонска трговска компанија за:

- Земјоделска механизација
- Градежна механизација
- Механизација за паркови, дворови, градини
- Моторни масла и мазива LOTOS
- Вештачки ѓубрива...

Денес СИНПЕКС е официјален застапник на повеќе од 30 брендови од Европа и светот, како: John Deere, LIEBHERR, Husqvarna, LOTOS Motor Oil, TAFE...

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001:2015

ISO 14001:2015

Подетално за компанијата

СИНПЕКС

СИНПЕКС е најголемата трговска компанија за земјоделска, градежна и паркова механизација во Македонија. Од нејзиното основање во раните 90-ти, ги застапува најдобрите светски брендови во својата област. Денес СИНПЕКС е официјален застапник на повеќе од 30 брендови од Европа и светот. John Deere, LIEBHERR, Husqvarna, LOTOS Motor Oil, TAFE и уште многу други производители се дел од семејството на брендови на оваа компанија.

Види повеќе
sinpeks-clubeconomy

МОДЕРНИ СЕРВИСНО-ПРОДАЖНИ ЦЕНТРИ

Со нашите модерни сервисно-продажни центри во Битола и Скопје и дилерската мрежа ширум земјата, СИНПЕКС ги задоволува потребите на клиентите во секој дел од Македонија. Во склоп на компанијата, покрај петте продажни сектори, функционираат сектор за транспорт и шпедиција, со повеќе од 20 возила, сопствен опремен сервис со високо професионален кадар, како и неколку ISO стандардизирани складишта за производи и резервни делови, со повеќе од 1.200 палетни места. Како иновативна компанија, постојано ја проширува својата област на работење и на други бизнис полиња, за што сведочи и последната инвестиција во модерен центар за чување, складирање и трговија со житарици.

Види повеќе
sinpeks-clubeconomy

КВАЛИТЕТ

Компанијата СИНПЕКС е добитник на многу бизнис награди и признанија, а како резултат на беспрекорното работење поседува TUV и ISO 9001 и ISO 14001 сертификати.

Без разлика на условите во кои работите, обемот и видот на работата, производите на СИНПЕКС ќе ја претворат секоја активност во лесно и пријатно задоволство.

Види повеќе
sinpeks-clubeconomy

БРЕНДОВИ

Компанијата СИНПЕКС застапува повеќе од 30 светски брендови, поделени во неколку продажни сектори:

1. ЗЕМЈОДЕЛСКА МЕХАНИЗАЦИЈА

- Трактори и комбајни

 • • John Deere

 • • TAFE

- Приклучна механизација

 • • Agromehanika (атомизери, прскалки...)

 • • IRTEM (сеалки за крупни и ситно зрно...)

 • • FERMAK (тракторски приколки)

 • • UNLU (плугови)

 • • AMAZONE (сеалки)

 • • INO Brzice (мулчери, ѓубрерастурачи)

 • • SIPMA (преси за сено)

 • • Останата механизација ( сетвоспремачи, сврдли, брани, фрези, опрема за наводнување, тањирачи, косачки...)

- Опрема за фарми

 • • KURTSAN (молзачки и лактофризери)

 • • Onzel (молзачки)

2. СЕ ЗА ДОМОТ

- Шумарска, градинарска и паркова механизација

 • • Husqvarna (моторни пили, тримери, косачки...)

 • • Gardena (опрема и додатоци за паркови, дворови и градини)

 • • McCulloch (моторни пили, косачки, тримери...)

 • • AGRINA (пумпи, хидрогфори, косачки, агрегати, компресори...)

- Машини за одржување на хигиена

 • • LAVOR (машини за перење под висок притисок, правосмукалки...)

- Опрема за домови и работилници

 • • TELWIN (апарати за заварување, полначи за акомулатори, стартери)

 • • FIAC (компресори)

 • • TOLLSEN (рачен алат)

3. ГРАДЕЖНА МЕХАНИЗАЦИЈА И МЕХАНИЗАЦИЈА ЗА МАНИПУЛАЦИЈА И ОДРЖУВАЊЕ

- Механизација за земјени операции

 • • LIEBHERR (булдозери, ровокопачи, натоварувачи...)

- Лесна градежна механизација

 • • WACKER NEUSON (вибро плочи, вибро жаби...)

 • • Husqvarna Construction (секачи и дупчалки за работа на асфалт, бетон...)

- Машини за компактирање и машини за манупулација и одржување

 • • AMMANN (ваљаци)

 • • Manitou (телехендлери, платформи...)

4. МОТОРНИ МАСЛА И МАЗИВА

- LOTOS

 • • Моторни масла за лесни возила и моторцикли

 • • Моторни масла за товарни возила, автобуси, земјодеслки и градежни машини

 • • Трансмисиони и останати индустриски масла и мазива

5. ВЕШТАЧКИ ЃУБРИВА
sinpeks-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Воден (Грчки пат), бр. 17,
7000 Битола - Сервисно-продажен центар – Битола
Ул. 20, бр. 80, Бразда-Чучерсандево (Качанички пат) - Сервисно-продажен центар – Скопје
Град: Битола
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи

Градежна механизација Каталог

Градежна механизација Каталог

Преземи
Земјоделска механизација Каталог

Земјоделска механизација Каталог

Преземи