Filters
Пребарување
СК-МОНТ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата СК-МОНТ се занимава со продажба и монтажа на:

 • Соларни колектори за топла вода (отворен и затворен систем)
 • Соларни панели и ветерници за производство на електрична енергија
 • ППР цевки и фитинг за водовод и парно греење од брендот SPK по најниски цени, како и монтажа на водовод и одвод
 • Продажба на месинган и никлован фитинг од италијанско производство
 • Продажба на електроматеријали
 • Санитарија
 • Продажба на шрафовски стоки
 • Економични греалки на дизел гориво
 • Економични клима-уреди за ладење
 • Производство и монтажа на гаражни (ролетна) врати по мерка 
 • Соларни скари
 • Хидроизолација со течна гума

Подетално за компанијата

СК-МОНТ

СК-МОНТ Куманово е компанија која од 2006 година професионално се занимава со продажба и монтажа на соларни системи за топла вода и производство на електрична енергија, како и со продажба и инсталација на опрема за греење.

Исто така, вршиме продажба на ППР цевки и фитинг од брендот SPK, потоа на месинган и никлуван фитинг, шрафовски стоки, на електроматеријали од брендот MAKEL. На сите трговци и монтажери кои ќе ги купат нашите производи им одобруваме посебен попуст, а купените стоки им ги доставуваме директно на купувачите.

sk-mont-clubeconomy
sk-mont-clubeconomy

Компанијата СК-МОНТ се занимава со продажба и монтажа на:

 • • Соларни колектори за топла вода (отворен и затворен систем)

 • • Соларни панели и ветерници за производство на електрична енергија

 • • ППР цевки и фитинг за водовод и парно греење од брендот SPK по најниски цени, како и монтажа на водовод и одвод

 • • Продажба на месинган и никлован фитинг од италијанско производство

 • • Продажба на електроматеријали

 • • Санитарија

 • • Продажба на шрафовски стоки

 • • Економични греалки на дизел гориво

 • • Економични клима-уреди за ладење

 • • Производство и монтажа на гаражни (ролетна) врати по мерка

 • • Соларни скари

 • • Хидроизолација со течна гума

sk-mont-clubeconomy
sk-mont-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 1 бр. 219 населба Долно Којнаре,
1300 Куманово
Град: Куманово
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)31/619 019

+389 (0)78/267 878

+389 (0)78/268 158

+381 (0)64/4212 836 - Во Бујановац, Србија

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи