Filters
Пребарување
КРИН - Слаткарница

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

КРИН - Слаткарница се занимава со производство на:

- Европски торти и колачи со беспрекорен квалитет
- Костен пире и блага пченица
- Домашни пити, лиснати теста

Од 2005 година ја проширивме дејноста со брендот ШЕФ, кој е за подготовка на домашни готвени јадења и салати

СЕРТИФИКАТИ

HACCP

КРИН - Слаткарница

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
СОЛЕНИ И СЛАТКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ

КРИН - СЛАТКАРНИЦА

 

Слаткарницата КРИН почна со работа во 1978 година кога беше лоцирана во ГТЦ. Сега се наоѓа на Плоштад Слобода, во непосредна близина на Дом на градежните.

Од секогаш сме биле познати по подготвувањето на европски слатки, со беспрекорен квалитет. Исто така, сме прва и единствена слаткарница на македонскиот пазар што произведува костен пире и блага пченица.

Покрај овие слатки задоволства произведуваме и домашни пити, лиснати теста и многу други солени и слатки специјалитети.

Од 2005 година ја проширивме дејноста со брендот ШЕФ, кој е за подготовка на домашни готвени јадења и салати.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Васил Главинов бр. 3, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Ристо Друмчеков


Мапа