Станете член

Club Economy e најголемиот бизнис портал во Mакедонија кој се занимава со B2B маркетинг и претставува линк при пронаоѓањето на Вашиот иден бизнис партнер.

Зошто треба да бидете дел од Club Economy?

Со Club Economy го скратувате времето на пребарување, Ви помага да ја следите конкуренцијата, а се разбира игра голма улога и при пронаоѓањето нови бизнис предизвици и нови купувачи. Club Economy Ви помага во пронаоѓањето на идните бизнис партнери, нашата база, која во моментов почнавме да ја прошируваме на ниво на Балканот, е еден вид мост кој ви помага полесно да дојдете до нови купувачи, но и до добавувачи.

Многу често при барањето на новите партнери знаете што сакате, меѓутоа не секогаш ви е позната целата понуда на пазарот. Улогата на бизнис порталите е да им ја сервира Вашата убава веб страница на потенцијалните купувачи и партнери, нешто слично како големите трговски центри во кои влегувате сигурни дека ќе го најдете она што го барате. Club Economy, како најголем бизнис портал, може да се рече дека на некој начин ја игра улогата на Google за компаните во Македонија, а бидејќи е преведен на англиски јазик претставува и Ваш директен линк до глобалниот маркетинг.

Станете член на Club Economy и придружете му се на ова големо бизнис семејство!

( Пополнете ја табелата и стиснете „ИСПРАТИ„ или контактирајте не на 02/3211-162 или
по e-mail: marketing@clubeconomy.com.mk )

Основни податоци за Вашата компанија
E-MAIL (Контакт со Club Economy)
ИМЕ НА ФИРМАТА
ГРАД
ДРЖАВА
АДРЕСА
ТЕЛЕФОН
ФАКС
МОБИЛЕН
WWW
ДЕЈНОСТ
ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ
Испрати
Добивај newsletter
Компас