Filters
Пребарување
СУПЕР

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата СУПЕР се занимава со:

- Производство на разладни витрини
- Производство на топли витрини, печки за бурек и бели печива, скари, фритези, апарати за ладење на лимонада, витрини за сладолед, неутрални витрини, комплет шанкови, работни маси
- Повеќе од 50 комплети за производство на гастрономски производи
- Комплетна опрема за: слаткарници, ресторани, пицерии, бурекџилници, пекарници, млечни ресторани, ресторани за брза храна, месарници...

Сите наши производи се со CE знак за квалитет 

Подетално за компанијата

СУПЕР

Основната дејност на "СУПЕР" е производство на разладни витрини. "СУПЕР" е основана како мала семејна фирма од Мукрем Креци во 1967 година во Гостивар. Најпрво започнавме со производство на разладни витрини , но потребите на пазарот го диктираше растењето.

Види повеќе
super-clubeconomy

Повеќе од 50 комплети за производство на
гастрономски производи

"СУПЕР" од мала семејна фирма прерасна во сериозна компанија за производство на разладни витрини. Со текот на годините за задоволување на барањата на клиентите во секторот угостителство ја проширивме нашата палета со квалитетно производство на: топли витрини, печки за бурек и бели печива, скари, фритези, апарати за ладење на лимунада и друго. Ние нудиме повеќе од 50 комплети за производство на гастрономски производи, комплетна опрема за: слаткари, ресторани, пицерии, бурекџилници, ќебапчилници, пекарници, млечни ресторани, ресторани за брза храна, месарници...

Види повеќе
super-clubeconomy

ИНОВАТИВНИ РЕШЕНИЈА

Иновативните решенија со квалитетна опрема, како и долгорочната соработка со клиентите, се карактеристиките со кои се одликува "СУПЕР". Оваа наша флексибилност им овозможува на клиентите сигурен и континуиран успех.

Види повеќе
super-clubeconomy

ИСКУСТВО

Покрај долгогодишното искуство во опремување на хотели, ресторани, пекарници, барови, локали за брза храна и слаткарници во Македонија и на Балканот, "СУПЕР" денес, покрај со брзата изработка на порачките, навремената достава, квалитетната и сертифицирана опрема, грижата за клиентите и по продажбата, на клиентите им нуди и проектирање со креативни решенија за нивните локали.

Види повеќе
super-clubeconomy

КОМПЛЕТНА УСЛУГА

Целосно сме посветени кон зголемување на продуктивноста и брза реализација на желбите на клиентите. Инсистираме на комплетната услуга и испорака на квалитетна опрема по конкурентни цени, што на нашите клиенти им гарантира успех на пазарот.

Види повеќе
super-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Гоце Делчев бр. 90А, 1230 Гостивар
Град: Гостивар
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа