Filters
Пребарување
СВЕТЛИНА И ТОПЛИНА дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата СВЕТЛИНА И ТОПЛИНА се занимава со продажба, производство, монтажа и сервис на:

- Електро опрема
- Опрема за електрично подно греење од чешката фирма FENIX
- Француски панелни грејни тела
- Клима уреди
- Опрема за осветлување и расветни тела
- Електро-инсталатерски материјали
- Опрема за видео надзор, алармни системи
- Громобрански и заштитни системи

СВЕТЛИНА И ТОПЛИНА дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

СВЕТЛИНА и ТОПЛИНА

Компанијата СВЕТЛИНА и ТОПЛИНА дооел е основана во 2003 година, лоцирана е во центарот на Охрид и сите овие години е посветена на обезбедување врвен квалитет во електро-услужната и продажна дејност. Компанијата поседува долгогодишно искуство и професионално ги исполнува потребите на правните и физичките лица. Наш приоритет е професионална услуга во било кое време.

Види повеќе
svetlina-toplina-clubeconomy

ИСКУСТВО

СВЕТЛИНА и ТОПЛИНА има повеќе од 15 години искуство во електро-инсталатерските услуги, монтажа и сервис на електрични панели, како и 10 годишно искуство во продажба, монтажа и реализација на електрично подно греење и производство на електрични цевасти регистри. На пазарот сме познати и по продажба, монтажа, сервис и одржување на клима уреди, воздушни завеси, изведба на видео надзор и алармни системи.

Види повеќе
svetlina-toplina-clubeconomy

КВАЛИТЕТ

Освен овие производи кај нас ќе најдете и широк асортиман на електро-инсталатерски материјали и уреди, секаков вид на осветлување (ЛЕД сијалици, штедливи сијалици и неонско осветлување), односно се што е потребно да се изведе инсталација на електро мрежа.

Во СВЕТЛИНА и ТОПЛИНА за квалитетот не се преговара, тој е загарантиран, а практиката ни покажа дека тоа е најдобриот начин нашите потрошувачи да бидат задоволни и да останат лојални.

Види повеќе
svetlina-toplina-clubeconomy

ПРОИЗВОДИ

 • • ЕКОФИЛМ - електрична грејна фолија за подно греење

 • • ЕКОФЛОР - економичен поден греен систем

 • • ЕЛЕКТРИЧНИ ЦЕВНИ РЕГИСТРИ - електрични цевни регистри за во купатило

 • • ЕЛЕКТРИЧНИ КОНВЕКТОРИ

 • • ЕЛЕКТРИЧНА ПАТОСНИЦА - електрична графитна патосница

 • • МАТЕРИЈАЛИ ЗА ЕЛЕКТРИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ

УСЛУГИ

 • • Изведба на електрични инсталации

 • • Монтажа, сервис и продажба на електрични конвектори

 • • Сервис, одржување и автоматизација

 • • Оперативен инженеринг

 • • Монтажа, сервис и продажба на клима уреди и воздушни завеси

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 7ми Ноември бр. 46, 6000 Охрид
Град: Охрид
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)46/551 122

+389 (0)71/249 451 - Јонче Спасески

+389 (0)78/288 754 - Иван Спасески

+389 (0)70/797 494

Социјални медиуми

Лице за контакт

Јонче Спасески
Иван Спасески


Мапа