Filters
Пребарување
ТЕХНОС-МОНТ доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ТЕХНОС-МОНТ се занимава со:
Трговија на големо со: индустриска арматура - овални и плоснати затворачи, клапни, лептирести вентили, игличасти вентили, контролни вентили, неповратни вентили, топчести вентили, рамни запорни вентили, фланши, ПВЦ цевки, ППР фитинзи, ек вентили...

Магацин во Индустриска зона Визбегово - Скопје

ТЕХНОС-МОНТ доо

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ТЕХНОС-МОНТ

Претпријатието ТЕХНОС-МОНТ доо е основано 1990 година. Нашата основна дејност е увоз и трговија со: индустриска арматура (овални и плоснати) затворачи, клапни, лептирести вентили, игличасти вентили, контролни вентили, неповратни вентили, топчести вентили, фланши, ПВЦ цевки, ППР фитинзи, ек венитили...

Компанијата има канцеларии и магацински простор во Индустриската зона во Визбегово, каде во секое време имаме широка палета производи на лагер, за да можеме да одговориме и на најспецифичните барања на нашите клиенти.

tehnos-mont-clubeconomy

Сопствено производство на:

  • - Градинарски армирани црева за наводнување на трева (1/2" ; 3/4" и 1"), вагрес црева и црева за винарии DN6; DN8 и DN10

  • - ПВЦ „TOMOS“ и „HONDA“ двослојни црева, изработени од транспарентен или обоен ПВЦ, со димензија: Ø 50x1 мм и пакување, котури од 30 м и 50 м. Се употребуваат за наводнување и испумпување вода од бунари или други објекти

  • - Цевки (полиетиленски HDPE дебелоѕидни цевки за наводнување, од F-16mm до F-110mm, притисок 6 и 10 bar и полиетиленски HDPE дебелоѕидни цевки за вода за пиење, од F-16mm до F-110mm, притисок 16 bar). Полиетиленски тенкоѕидни LDPE цевки за систем капка по капка од DN16 и DN20 ,PN6 и PN10

  • - Армирано двослојно транспарентно црево (1/2"; 3/4" и 1")

Увоз и продажба на стоки од: AC.MO и FLUIDTERM од Италија, POLIX - Словенија, TERMOVENT SC и TAMP - Србија, МЗТ и ФЗЦ 11 Октомври - Македонија

tehnos-mont-clubeconomy
tehnos-mont-clubeconomy
tehnos-mont-clubeconomy

СОРАБОТКА

ТЕХНОС-МОНТ во овие 23 години на своето постоење ја има стекнато довербата на голем број клиенти, почнувајќи од Рафинеријата на нафта, термоцентралите, рудниците, градежните претпријатија, фабриката за лимови, како и многу трговски и монтажни прретпријатија.

Секојдневната соработка со сите нив е најголемата сатисфакција за сите вработени на ТЕХНОС-МОНТ и најдобра потврда дека сме на вистискиот пат, на кој ќе продолжиме успешно да чекориме, доследно останувајќи на воспоставените принципи во работењето.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Сува Река бб, Качанички пат,
Индустриска зона Визбегово,
1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Трајко Ристов


Мапа

Документи

Црево за систе капка по капка

Црево за систе капка по капка

Преземи