Filters
Пребарување
ТЕНИКО ТРЕЈД дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ТЕНИКО ТРЕЈД се занимава со трговија на големо и мало со

3D ѕидни панели, застапници на холандската компанија WallArt - производител на 3D ѕидни панели
- Репроматеријали за прехранбена индустрија
Овластен застапник на германската фирма DOHLER за производство на овошни концентрати, ароми и емулзии, за сите видови пијалаци, сладолед и овошен јогурт

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Проектантски бироа, компании од градежништвото и архитектурата, производители на безалкохолни и алкохолни пијалаци

ТЕНИКО ТРЕЈД дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ТЕНИКО ТРЕЈД

Компанијата ТЕНИКО ТРЕЈД е формирана во 1994 година и низ својата долгогодишна активност тежиштето се акцентираше во трговијата на големо во интернационални рамки.

Во доменот на внатрешното уредување на градежни објекти е воспоставена соработка со интернационалната холандска компанија WALLART и е добиен ексклузивитет за продажба на декоративни панели за Македонија, Србија, Хрватска, Црна Гора, Албанија и Косово.

teniko-trejd-clubeconomy

WallArt

WallArt им даваат живот на вашите sидови со модерни и еко 3D sидни панели направени од влакнести остатоци од шеќерна трска. Сировиот материјал кој се користи за нашите 3D sидни панели е 100% рециклирачки, па затоа е и 100% биоразградлив. Во 2009 година од дизајнерите за ентеријери во САД беше избран како еден од најдобрите и најиновативни еко производи за декорирање и ја доби наградата ЕКО ДЕКОР ПРОИЗВОД НА ГОДИНАТА, во светски рамки. После поставувањето WallArt 3D sидните панели можат да се бојадисуваат во секоја боја која одговара на дизајнот на ентериерот.
WallArt своите 3D sидни панели ги внесе на европскиот пазар на почетокот од 2010 година и во моментов се достапни 16 различни модели на WallArt 3D sидни панели.

teniko-trejd-clubeconomy

DOHLER

Благодарение на упорноста, принципиелноста и иновативноста на креативниот и стручен тим таа успеа да воспостави успешни партнерски односи со реномираната германска групација DOHLER од Дармштад, што продуцираше ексклузивитет во продажбата на материја за производство на пијалаци на македонскиот пазар.

teniko-trejd-clubeconomy
АКО ЧЕКАТЕ ПОДОБРИ ВРЕМИЊА ЗА РАБОТА, НИКОГАШ НЕМА ДА ПОСТИГНЕТЕ НЕШТО!
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Индустриска бб, 7000 Битола
Град: Битола
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)47/222 502

Социјални медиуми

Лице за контакт

Бојан Стаменковиќ


Мапа