Filters
Пребарување
ТРИНЕКС дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

 

Компанијата ТРИНЕКС се занимава со:

- Производство и дизајн на опрема за ресторани, бутици, кафетерии...
- Изведба и дизајн на огради од инокс и други метали
- Дизајн и производство на декоративни елементи за ентериери и екстериери и уникатни парчиња мебел од инокс

Подетално за компанијата

ТРИНЕКС

Компанијата ТРИНЕКС иако е основана во 2009 година, располага со тим на вработени кои имаат по повеќе од две децании работно искуство во доменот на обработка, заварување, монтажа и одржување на инокс материјали, црни  челици, како и обоени метали и нивни легури, алуминиум, бакар, месинг...

trineks-clubeconomy
trineks-clubeconomy

ДИЗАЈН И ПРОИЗВОДСТВО

ТРИНЕКС се занимава со производство и дизајн на опрема за ресторани, бутици, кафетерии, изведба и дизајн на огради од инокс и други метали, како и дизајн и производство на декоративни елементи за ентериери и екстериери и уникатни парчиња мебел направени од инокс.

КВАЛИТЕТ

Нашите услуги се темелат врз следење на светските трендови и постојаното усовршување и усвојување на нови знаења и технологии, со цел најпрофесионално да излеземе во пресрет на барањата и желбите на клиентите.

ТРИНЕКС е познат по изведбата на специфични проекти, за луксузни објекти. Дел од нив се спомнати во нашата референтна листа.

trineks-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Владимир Комаров бр. 40/2-5, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Спартак +389 (0)70/252 921


Мапа

Документи