Filters
Пребарување
ТУРТЕЛ ад

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ТУРТЕЛ се занимава со:

  • Трговија на големо и мало со, дрвена граѓа, дрво за огрев, градежни материјали, железарија, санитарии, материјали за водовод и канализација, опрема за бањи...
  • Трговија со технички гасови
  • Издавање и управување со сопствен недвижен имот
  • Професионални сметководствени услуги

Подетално за компанијата

ТУРТЕЛ

ТУРТЕЛ ад е компанија основана уште во 1991 година и успешно работи повеќе од две децении.

turtel-clubeconomy

ТРГОВИЈА НА ГОЛЕМО И МАЛО

Основната дејност на ТУРТЕЛ ад е трговија на големо и мало со градежни материјали, дрвена граѓа, санитарии, материјали за водовод и канализација, профили, керамиди, блокови, подови, огревен материјал, железарија... Компанијата се занимава и со продажба на технички гасови, како и со издавање и управување со недвижен имот.

turtel-clubeconomy
turtel-clubeconomy

КВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ

Нашата мисија е на македонскиот пазар да понудиме квалитетни материјали со конкуренти цени. Заинтересирани сме за соработка со градежни фирми, проектанти...

ТУРТЕЛ ИНКУБАТОР

ТУРТЕЛ ИНКУБАТОР е компанија основана во 1997 година. Основна дејност на компанијата е вршење на сметководствени и книговодствени работи, како и даночно советување. Друштвото располага со стручен кадар секогаш подготвен да им излезе во пресрет на потребите на клиентите.

turtel-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Партизанска бр. 59, 2000 Штип
Град: Штип
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Спасе Јакимов


Мапа