Filters
Пребарување
УНИФРИГО

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

УНИФРИГО е компанија која се занимава со дизајн, производство и монтажа на:

- Изолациони панели
- Комори
- Индустриски фрижидери 
- Системи за ладење
- Врати за комори и системи за ладење
- Сталажи и додатоци

Целата оваа разладна опрема првенствено има примена во прехранбената индустрија

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 2008

Подетално за компанијата

 
дизајн, производство и монтажа

УНИФРИГО

 

КОМПАНИЈАТА УНИФРИГО се занимава со производство на изолациони панели, комори, индустриски фрижидери и системи за ладење чија што примена е првенствено во прехранбената индустрија. Фирмата како дел од групацијата FRIGOTEKNIKA е основана уште минатиот век, поточно во 1969 година.

Од самиот почеток наш приоритет ни беше постојано да го прошируваме асортиманот на производите, да ги зголемуваме и осовременуваме нашите производни простории, како и да обезбедиме перманентно зголемување на ангажираната работната сила. Сега по четири децении може да кажеме дека сме на вистинскиот пат во остварувањето на нашите приоритети. Почнавме да работиме во скромни 45 метри квадратни, кои во 1980 година ги зголемивме на 180 м2, а во 1998 година компанијата почна да работи во современи простории од 5.000 м2.

Поради нашата целосна посветеност, напорна работа и инвестиции во нова технологија и машини, денес УНИФРИГО е присутен на домашниот и на европскиот пазар.

ПРОИЗВОДНА ПРОГРАМА

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Село Боговиње, 1220 Тетово
Град: Тетово
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи

Модуларни Вертикални Фрижидери

Модуларни Вертикални Фрижидери

Преземи