Filters
Пребарување
ВАЛК ЛОГИСТИК

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ВАЛК ЛОГИСТИК се занимава со меѓународен транспорт и логистика

Подетално за компанијата

Контакт информации

Адреса

Улица: Индустриска зона, 1226 село Желино
Град: Тетово
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)71/388 788

Социјални медиуми

Лице за контакт