Filters
Пребарување
АБ НОВОСЕЛСКИ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Резервни делови за патнички, теретни и комерцијални возила, сервис за патнички и комерцијални возила и производство на течности за возила (AdBlue, Антифриз, Дестилирана вода и течности за ветробранско стакло)

АБ НОВОСЕЛСКИ дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

АБ НОВОСЕЛСКИ

АБ Новоселски e компанија која е присутна на пазарот повеќе од 25 години. Имаме продавници во пет градови во Македонија (Скопје, Штип, Радовиш, Струмица и Гевгелија), вклучувајќи го и магацинот за диструбиција од 4000 m² во Струмица – место каде има повеќе од 10000 делови секогаш достапни и 20 луѓе вработен персонал. Нашиот тим надминува повеќе од 35 професионално обучени работници.

Вршиме продажба на големо и мало на делови и аксесоари за автомобили и камиони, од механички делови до најразлични потрошни материјали. Располагаме со залиха на делови од сите главни производители, што гарантира дека го имаме она што го сакате.

Соработуваме со 35 производители на делови со врвен квалитет од целиот свет. Исто така, произведуваме течности за автомобили во сопствена фабрика - AdBlue со VDA сертификат, Антифриз (G11, G12, G13), Дестилирана вода и течности за ветробранско стакло.

Располагаме со сервис за патнички и комерцијални возила. Компанијата има склучено договор за членство со групацијата GroupAuto Adria која е една од 20-те меѓународни групи што се обединети во рамките на GroupАuto International, која ја опфаќа цела Европа.

Нашата мисија е да се обезбедат „Делови за сите возила“ – не само по ниска цена туку и по најдобар можен квалитет.

Нашата визија е да бидеме во друштво на најуспешните.

ПРОИЗВОДСТВО

Одржувајте го вашето возило со нашите производи со оригинална формула.

Намалете ја количината на аеро загадување која настанува од дизел моторите со нашиот AUS 32 AB – AdBlue. Секогаш користете дестилирана вода за да спречите собирање на минерални наслаги во млазниците за прскање и пумпата на вашиот автомобил. Одржувајте го ветробранот чист во лето и зима. Спречете да не пукне куќиштето поради експанзија кога водата замрзнува со избирање на најдобар антифриз за вашето возило.

ab-novoselski-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица:
Ул. Гоце Делчев 43, 2400 Струмица
Ул. Јани Лукроски 14, 1000 Скопје
Ул. Брегалничка бр. 41 А, 2000 Штип
бул. Александар Македонски, 2420 Радовиш
Индустриска зона Блокотехна, 1480 Гевгелија
Град: Струмица
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)34/345 981

+389 (0)75/310 073- Во Струмица

+389 (0)75/404 373 - Во Скопје

+389 (0)76/200 342 - Во Штип

+389 (0)75/380 599 - Во Гевгелија

+389 (0)75/227 158 - Во Радовиш

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи