ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
RSS

Блог

МАШИНИ ЗА ВАШЕТО ХОБИ, ЗАНАЕТ, МАЛ БИЗНИС ИЛИ ИНДУСТРИЈА
МАШИНИ ЗА ВАШЕТО ХОБИ, ЗАНАЕТ, МАЛ БИЗНИС ИЛИ ИНДУСТРИЈА

Модернизирањето на производствените процеси секако ја опфаќа и индустријата за обработка на материјали и сè повеќе рачната обработка се заменува со машинска. Алатките на занаетчиите се во голем дел модернизирани и работата е олеснета и автоматизирана. Фирмата Тримод Тим ги прати овие трендови и во с...

На вашиот генератор му е потребен редовен сервис

На вашиот ГЕНЕРАТОР, како и на секој мотор му е потребно рутинско, превентивно и редовно сервисирање за да се обезбеди системот дека ќе работи тогаш кога ќе биде потребен. Исто како и вашиот автомобил на кој му е потребен редовен сервис во одреден интервал, како време или километража за да не ве ост...

Кристал го прослави својот 100-ти роденден

Фабриката Кристал ја прослави 100 годишнината од своето постоење, а како што наведуваат од компанијата, се особено горди бидејки во Македонија ретко кој може да се пофали со ваков љубилеј, повеќе од 80 производи и над 100,000,000+ верни купувачи ширум светот.

Извршниот директор Горанчо Лазов се заб...

30 години МЕЛМАКС БМ

Како една од првите приватни фирми за трговија со градежни материјали во Република Македонија, во 1993 година започнавме како пионери во оваа индустрија и преку довербата, визионерството, вербата и посветеноста славиме 30 успешни години од постоењето.

Трајните вредности на МЕЛМЕКС БМ се: долготрајн...

САЕМОТ НА МЕБЕЛ ЗАПОЧНУВА ДЕНЕС

Саемот за мебел, како најочекувана манифестација од страна на посетителите се отвора денес, 29. март и ќе трае до 2. април. Саемот ќе се одржи во Комплекс “Борис Трајковски” во монтажни објекти и внатрешниот простор, со работно време од 10.00 до 20.00 часот. Влезницата чини 120 денари, а групна/семе...

Со DAIKIN ALTHERMA намалете ја потрошувачката на електрична енергија
Со DAIKIN ALTHERMA намалете ја потрошувачката на електрична енергија

ПОДАТОЦИ ЗА ОБЈЕКТОТ

Намена: Резиденцијална куќа
Локација: Скопје
Површина на објектот: 100m2
Потреба на објектот: Греење
Состојба на изолација: 10cm стиропор, PVC прозорци, изолација на кров...

ПОСТОЕЧКИ СИСТЕМ ЗА ГРЕЕЊЕ НА ОБЈЕКТОТ

При комуникацијата со инвеститорот, добивме информации дека објекто...

РЕХАУ лизгачки системи за прозорци и врати
РЕХАУ лизгачки системи за прозорци и врати

РЕХАУ го претставува својот СИНЕГО СЛАЈД (SYNEGO SLIDE)систем – со нов механизам на отварање и лесна употреба

Без оглед каде живеете, лизгачките врати и прозорци со големи димензии претставуваат совршен начин за создавање на импресивна и автентична архитектура, па така нивната популарност постојано...

Седиштето на Еуролинк осигурување на нова адреса
Седиштето на Еуролинк осигурување на нова адреса

Седиштето на Еуролинк осигурување заедно со централната филијала на компанијата се преместуваат на нова адреса на ул. „Пиринска“ бр.23, Скопје, спроти Соборниот храм Св. Климент Охридски. Отсега сите клиенти и соработници на компанијата ќе можат да добијат комплетна услуга на „Пиринска“ бр.23, Скопј...

Оцет од 100 % органско овошје, филозофија на здрав живот
Оцет од 100 % органско овошје, филозофија на здрав живот

Квалитетните 100% чисти овошни оцети се произведуваат од свежо, здраво квалитетно овошје и се добиваат со ферментација и оксидација на алкохолот и шеќерот во сокот од свежото овошје. Овој оцет покрај киселиот вкус ги содржи бојата, мирисот, вкусот и хранливите својства на овошјето од кое е направен....

Да им помогнеме на Treebanks да засадат 10.000 дрвја
Да им помогнеме на Treebanks да засадат 10.000 дрвја

Treebanks во рамки на својата хуманитарна и општествено одговорна работа ќе засадат 10 000 дрвја од видот дуглазија и даб. Со цел да ги исполнат плановите за 2020 година Treebanks ќе засадат дрвце за секој што ќе се регистрира на нивниот е-билтен. Дрвјата ќе бидат засадени на повеќе локации во Макед...