Filters
Пребарување
АЕН СИСТЕМС

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата АЕН СИСТЕМС се занимава со увоз и продажба на:

- Профили и елементи за ПВЦ врати и прозорци. НОВО - увоз и продажба на ПВЦ профилите SCHONLİNE
- Алуминиумски елементи и профили за гелендери
- Профили и елементи за преклопени и лизгачки стаклени системи
- Надворешни алуминиумски огради

Подетално за компанијата

Компанијата АЕН СИСТЕМС се занимава со увоз и продажба на системи, елементи и сите потребни додатоци за изведување на ПВЦ и алуминиумска градежна столарија, како што се: ПВЦ врати и прозорци, алуминиумски и алуминиум – стакло гелендери, системи за преклопни и лизгачки стаклени прегради, надворешни алуминиумски огради...

aen-sistemi-clubeconomy

ПВЦ врати и прозорци

AEN SYSTEMS располага со голема палета на профили и елементи за изработка на ПВЦ врати и прозорци, а НОВО на македенскиот пазар е понудата на профилите од реномираниот бренд SCHONLİNE, кој го нудиме во сериите LINEX70, LINE80 и LINE90, односно со дебелина на профилите од 70, 80 и 90 милиметри, пет и шест комори, со две и со три гумени мембрани. Воедно располагаме и со сите потребни елементи и додатоци за изработка на ПВЦ прозорци и врати, со врвен квалитет кои ги задоволуваат и најстрогите стандарди за безбедност и енергетска ефикасност.

aen-sistemi-clubeconomy
aen-sistemi-clubeconomy

Гелендери

Во понудата на AEN SYSTEMS има иголем избор на алуминиумски елементи и профили за гелендери, како и алуминиумски елементи и профили за алуминиум – стакло гелендери, таканаречени, Aluminium Railing Glass Systems, за дебелина на стакло од 6 и 8 милиметри.

Преградни стаклени системи

Во AEN SYSTEMS нудиме два вида преградни стаклени системи: преклопни стаклени системи и лизгачки стаклени системи. И за двата система нудиме профили и елементи со исклучителен квалитет, кои овозможуваат да се изведат исклучително есклузивни преградни стаклени системи кои на секој простор му даваат гламурозна димензија и се многу едноставни за ракување.

aen-sistemi-clubeconomy
aen-sistemi-clubeconomy

Надворешни алуминиумски огради

Профилите и елементите што ги нудиме за изработка на огради за дворови се од најквалитетен алуминиум и даваат можност да се дизајнираат целосни решенија, за системот на огради, влезните и гаражните врати. Со еден збор нашиот Garden Fence Systems ви обезбедува да изведете решение за вашиот двор со исклучителен дизајн, максимална безбедност и врвен квалитет.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Качанички пат бб, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа