Filters
Search
AERUS

Main occupation

Компанијата АЕРУС се занимава со откуп и преработка на шумско овошје и шумски печурки

- ПЕЧУРКИ: смрчак, ѓурѓевка, вргањ, лисичарка, јачарка, рујница
- ОВОШЈЕ: шумска боровница, шумска капина, шипинки, шумски јагоди, асталски капини, асталски малини

Два шок тунела за длабоко замрзнување до -35 степени, и со складишен капацитет од 120 тони

Сушара со капацитет на сушење од 3 до 4 тони овошје и печурки за 24 часа

COMPANY DETAILS

 

 

CONTACT

Address

Street: St. Miro Baraga 1G, 2210 Probishtip
City: Пробиштип
Country: Macedonia


Contact phones

+389 (0)78/421 131

Social media

Contact person
Map