Filters
Пребарување
ЕМ АГРИКОМ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЕМ АГРИКОМ се занимава со увоз и дистрибуција на високо квалитетни:

- Продукти со ефективни микроорганизми
- Основно ѓубриво
- Продукти за прихрана

- Биостимулатори
- Аминокиселини

- Заштитни средства
- Подобрувачи на почва

ЕМ АГРИКОМ дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ЕМ АГРИКОМ дооел

ЕМ АГРИКОМ делува во Агро бизнисот преку понуда на органски продукти за користење во примарното земјоделство и екологијата и совети за производство на здрава храна. Компанијата е основана од приватен инвеститор, како увозник и дистрибутер на високо квалитетни органски ѓубрива, био-стимулатори, заштитни средства и подобрувачи на почва, како и продукти за третман на води и отпад и биоремедијација на почва и вода.

Нашата цела на постоење е желбата за здрава исхрана и живот и заштита на човековата околина преку користење на безбедна и органска храна.

Во секое време сме подготвени да им дадеме совет и подршка на нашите клиенти, како и да им посочиме кога да ги користат нашите продукти и да добијат најдобри резултати. Тимот на ЕМ АГРИКОМ континуирано го следи производството на нашите клиенти.

em-agrikom-clubeconomy
БИОСТИМУЛАТОРИ СО НЕМАТИЦИДНО ДЕЈСТВО
ОРГАНСКО МАСЛО СО ИНСЕКТИЦИДНО ДЕЈСТВО
ОСНОВНО ЃУБРИВО
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Индустриска бр. 7, 1440 Неготино
Град: Неготино
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)75/200 816

Социјални медиуми

Лице за контакт

Ѓорги Ѓоргиевски


Мапа

Документи