Filters
Search
AKVARELO DOM

Main occupation

Компанијата АКВАРЕЛО ДОМ се занимава со:

- Реновирање на станови, куќи
- Изведување завршни работи во градежништвото
- Изработка на ентериери
- Изградба на монтажни куќи

AKVARELO DOM

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

CONTACT

Address

Street: St. 7, No. 15 Dolno Lisiche Village, 1000 Skopje, Macedonia
City: Skopje
Country: Macedonia


Social media

Contact person
Map