Filters
Search
ALMA-BP

Main occupation

Компанијата АЛМА-БП се занимава со продажба и сервис на нова и употребувана професионална опрема за:

- Перење
- Сушење 
- Пеглање
- Кетеринг опрема

ALMA-BP

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

CONTACT

Address

Street: St. Shishka 16, 1430 Kavadarci, Macedonia
City: Kavadarci
Country: Macedonia


Contact phones

+389 (0)71/377 877

Social media

Contact person
Map