Filters
Пребарување
АЛМЕДИНА - ЕУРОФЕДЕР

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

АЛМЕДИНА - ЕУРОФЕДЕР - Ковачка работилница - сервис за федер платна за лесни и тешки товарни возила

Располагаме со сите видови болцни и цугови за товарни возила и комбиња
Располагаме со федери за SPINTER
Единствен специјализиран сервис за федери во Македонија
Располагаме со федер платна за џипови и комби возила за: TOYOTA, MITSUBISHI, NISSAN, SUZUKI, MAZDA и SAMURAI

АЛМЕДИНА - ЕУРОФЕДЕР

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Михаил и Евтихиј бр. 158,
Кисела Вода, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-дин Бајрам Хаџидемиров
Г-дин Јашар


Мапа