Filters
Пребарување
АМД ЃОРЃИ НАУМОВ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Авто мото друштвото ЃОРЃИ НАУМОВ - Битола ги нуди следниве услуги:

- Технички преглед
- Техничка служба
- Испитување на возила
- Работилница за тахографи и таксаметри
- Обуки и консултантски услуги
- Осигурување

СЕРТИФИКАТИ

Акредитиран според стандардот MKC EN ISO/IEC 17020:20012 за професионални инспекциски тела

АМД ЃОРЃИ НАУМОВ

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

АМД Ѓорѓи Наумов

Авто мото друштвото ЃОРЃИ НАУМОВ - Битола ги нуди следните услуги кои се достапни од страна на стручно квалификуван кадар за да обезбедат максимално професионално ниво во извршување на овие услуги за нашите клиенти:

ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

 • • Регистрација на возила

 • • Редовен технички преглед на 6 месеци

 • • Преглед по посебни барања

 • • Промена на сопственост

 • • Одјава на возила

 • • Меѓународна возачка дозвола

 • • Одобрение за управување со туѓо возило

ТЕХНИЧКА СЛУЖБА

 • • Идентификација и оцена на техничка состојба на возило

 • • Единечно одобрување на возило (хомологација)

 • • Одобрување на преправени/поправени возила (атест)

 • • Контрола на возила за јавен превоз

ИСПИТУВАЊЕ НА ВОЗИЛА (ADR, ATP)

 • • Испитување на возила за превоз на одредени опасни материи (ADR)

 • • Испитуваање на возила за превоз на лесно расипливи стоки (ATP)

РАБОТИЛНИЦА ЗА ТАХОГРАФИ И ТАКСАМЕТРИ

 • • Тахографи

 • • Таксаметри

ОБУКИ И КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ

 • • Стручна литература

 • • Центар за обука

ОСИГУРУВАЊЕ

 • • Мобилити Брокер, овластен застапник на сите осигурителни компании во Македонија

ПОНУДИ ОД НАШИ ПАРТНЕРИ

 • • АМСМ Членство

 • • Помош на пат

amd-bitola-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Арон Ароести бб, 7000 Битола
Град: Битола
Држава: Macedonia


Телефони

+389 (0)47/203 220

Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-дин Никола