Filters
Пребарување
АНДА
Е-пошта: info@anda.mk
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

АНДА - ЦЕНТАР ЗА ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ

- Железарија
- Водовод и одвод
- Елекро галантерија
- Осветлување 

- Електричен алат 
- Рачен ала
- Бои и лакови 
- Лепила и фуги
- Гипс картон системи

- Санитарија
- Ламинати и лаисни
- Фасадни материјали
- Хидроизолации 
- Градинарска опрема

Подетално за компанијата

ЦЕНТАР ЗА ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ

Ново во Охрид, модерно градежништво и иновативни градежни материјали!

Доколку градите куќа или комерцијален објект, како генерални застапници и увозници за голем дел од нашите производи, АНДА ви нуди комплетна поддршка во секој чекор. Комплетна понуда на материјал и изведба: гипс картонски плочи, профили, спуштени плафони, ламинат, паркет, пвц подови, собни врати, санитарија, електро галантерија, алат, фасадни системи, поликолори, лепила, молерофарбарски услуги, хидроизолации…

anda-clubeconomy
anda-clubeconomy

И ова не е се! Ви нудиме:

– Најдобри цени

– Техничка поддршка од стручен тим

– Бесплатен транспорт до објектот

– Гаранција...

anda-clubeconomy

Следејќи ги светските трендови први во Охрид воведуваме онлајн продавница од овој вид стоки, која може да ја користат сите потроѓувачи низ цела држава.

Покрај малопродажбата, нудиме и посебни поволности за инвеститорите и изведувачите за набавка на големи количини, како и договор за начинот на плаќање.

Ве покануваме во нашиот изложбен салон каде ќе најдете се што ви е потребно доколку го градите или реновирате вашиот дом. АНДА- ЦЕНТАР ЗА ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛ, Ул. 15ти Корпус бр. 89, Охрид (Комплекс Застава)

anda-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 15-ти Корпус бр. 89 (Комплекс Застава), 6000 Охрид
Град: Охрид
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)77/575 301

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа