Filters
Пребарување
АНДОНОВ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата АНДОНОВ се занимава со увоз и продажба на:

- Адитиви и ароми за прехранбената индустрија
- Бази за индустрија за сокови 
- Машини за месопреработувачка индустрија
- Машини за пакување во прехранбената индустрија
- Хореца опрема

СЕРТИФИКАТИ

HACCP
HALAL

Подетално за компанијата

АНДОНОВ

Фирмата АНДОНОВ е основана во 1997 година. Основната дејност и е трговија со репроматеријали за прехранбена индустрија, опрема за хорека, машини за пакување на прехранбени производи, опрема за месопреработувачка индустрија. Располагаме со овластен сервис и резервни делови за опремата што ја нудиме на пазарот. Воедно, компанијата АНДОНОВ на клиентите им нуди и консалтинг услуги од доменот на сегментот во кој работиме. Компанијата располага со магацин во Свети Николе и канцеларија во Скопје. Потврда за квалитетот на нашите услуги и производите што ги нудиме се и сертификатите: HACCP и HALAL, кои ги имаме веќе неколку години..

СЕГМЕНТИ НА НАШИ АКТИВНОСТИ

andonov-clubeconomy
Во месопреработувачката индустрија

- Протеини од соја и анимални протеини, растителни фибри, компиров и пченкарен скроб, антиоксиданси

andonov-clubeconomy
Во млекопреработувачка индустрија

- Опрема за пакување, млечни протеини, трансглутаминаза, модифицирани скробови

andonov-clubeconomy
Во конзервна индустрија

- Опрема за пакување, зачин, ароми, модифицирани скробови, екстракти, конзерванси

andonov-clubeconomy
Во индустрија за кечап/мајонез, сладолед, сокови

- Ароми, конзерванси, згуснувачи

andonov-clubeconomy
Кондиторска индустријаа

- Ароми, опрема за пакување, конзерванси, модифицирани скробови

andonov-clubeconomy
Пакување на земјоделски производи

- Опрема и материјали за пакување на земјоделски производи

andonov-clubeconomy
Опрема и материјали за пакување на готова храна и салати
andonov-clubeconomy
Во рибарство

- Опрема за пакување на риби и ледомати

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Ванчо Ангелов бб, 2220 Свети Николе
Град: Свети Николе
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Александар Андонов