Filters
Пребарување
АНДОРА дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата АНДОРА се занимава со увоз и продажба на репроматеријали за месарската индустрија

- Адитиви, ароми, зачински смеси, емулгатори, стабилизатори... за производство на сите видови сувомесни производи

СЕРТИФИКАТИ

Сите производи имаат производствени и сертификати за безбедност на храната од производителите, како што се: ISO 9001, HACCP, HALAL...

Подетално за компанијата

 
адитиви и зачински смеси за производство на сувомесни производи

АНДОРА

 

Компанијата АНДОРА дооел Штип постои од 2006 година. Активно е присутна на нашиот пазар со понуда на високо квалитетни адитиви и зачински смеси за производство на сите видови сувомесни производи. Во рамките на нашата понуда на клиентите им нудиме и целосна технолошка поддршка за поефикасна употреба на производите што им ги нудиме, со единствена цел да добијат поквалитетен и повкусен производ. Тимот на АНДОРА го сочинуваат технолози со извонредно големо искуство во преработката на месо и производството на месни производи.

- Функционални смеси за ињектирање за чадени меса

- Функционални смеси за сите видови на шунки

- Функционални смеси за кутирање за сите видови варени и чадени производи

- Емулгатори, стабилизатори и зачини, ароми

- Колоранти, колор стабилизатори и заштита на производот, средства за осолување и зачини за суво месо (пршут)

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Ваташка БР. 31-а, населба Три Чешми, 2000 Штип
Град: Штип
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа