Filters
Пребарување
АНГЕЛ КОМЕРЦ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата АНГЕЛ КОМЕРЦ се занимава со изведување градежни работи и металопреработувачка дејност

- Изведување на покриви, надстрешници, тенди
- Изведба на индустриски објекти и хали од метални конструкции
- Завршни работи во градежништво
- Градежна браварија
- Внатрешни ентериери
- Скали

Подетално за компанијата

АНГЕЛ КОМЕРЦ

АНГЕЛ КОМЕРЦ е компанија која веќе 25 години работи во доменот на производството на браварските производи, урбана опрема и секаков вид метални конструкции, градежништвото... Нашиот погон е опремен со повеќе металопреработувачки машини чиј број постојано се зголемува со нови и посовремени машини, што ни овозможува постојано да го зголемуваме асортиманот. со кои се создаваат различен вид на производи.

angel-komerc-clubeconomy

МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ:

 • • Изведување на покриви, настрешници и тенди

 • • Изведба на индустриски објекти и хали од метални конструкции

 • • Завршни работи во градежништво

 • • Градежна браварија

 • • Изведување на внатрешни ентериери

 • • Скали

 • • Изработка на урбана опрема

angel-komerc-clubeconomy
angel-komerc-clubeconomy

МАРКЕТИ И ТРГОВИЈА

 • • Изработка на секаков вид сталажи и друга опрема од инокс

 • • Призводство на опрема спред HACCP стандардот

МЕТАЛОПРЕРАБОТУВАЧКИ УСЛУГИ

 • • Сечење и виткање на сите видови лимови 

 • • Сечење со ЦНЦ плазма до 32мм

 • • Електростатско бојадисување во комора

 • • Заварување тиг/миг

angel-komerc-clubeconomy
angel-komerc-clubeconomy

ГРАДЕЖНИ И ЗАНАЕТЧИСКИ РАБОТИ

 • • Изведба на водоводни и одводни мрежи

 • • Сервис и одржување на водоводни и одводни мрежи

 • • Продажба и сервисирање на хидраулични виљушкари

 • • Изведба на билборди и други светлечки реклами

ТЕКОВНО ОДРЖУВАЊЕ

 • • Компанијата АНГЕЛ КОМЕРЦ повеќе од 20 години ги одржува сите ТИНЕКС маркети на целата територија на Македонија.

 • • Компанијата АНГЕЛ КОМЕРЦ располага со сопствена автоматска автоперална за одржување на службени возила и камиони

angel-komerc-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Христо Татачев бр. 16/10, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)70/231 867

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа