Filters
Пребарување
АРМОР ПЛУС доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

АРМОР ПЛУС - Водечка компанија на пазарот за лични заштитни средства

- Противпожарна и хидрантска опрема
- Опрема за лична заштита
- Специјална програма
- Сервис и обука
- Опрема за планинарење и лов

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 2015
ISO 14001 : 2015
OHSAS 18001

Подетално за компанијата

ЗАШТИТА СПОРЕД СИТЕ СТАНДАРДИ

АРМОР ПЛУС доо Скопје - Водечка компанија на пазарот за лични заштитни средства.

  • • Противпожарна и хидрантска опрема

  • • Опрема за лична заштита

  • • Специјална програма

  • • Сервис и обука

  • • Опрема за планинарење и лов

armor-plus-clubeconomy

АРМОР ПЛУС доо нуди и:

  • • Проверка на опремата за работа на височина, која ја изведуваат акредитирани и обучени лица.

  • • Сервисирање на специјална опрема за спасување од сообраќајни незгоди и елементарни непогоди, ја изведуваат акредитирани и обучени лица.

  • • Сервисирање на алкотестери, гас детектори и дишни апарати, ја изведуваат акредитирани и обучени лица.

  • • Континуирана обука на тимот и клиентите во сите области, преку семинари, посета на саеми, курсеви, презентации и консултации за потребите на купувачите.

  • • Изведба и монтажа на Lifeline системи за работа на височина
armor-plus-clubeconomy

АРМОР ПЛУС - дел од PASTOR GROUP

АРМОР ПЛУС доо е основана 2002 година во Скопје, управувана од тим кој со своите иновативни и креативни решенија стана еден од водечките специјалисти за работна облека и опрема за лична заштита. Почетоците на АРМОР ПЛУС беа со поголем акцент врз поединецот, производство и трговија со лична заштитна опрема, со што ги дефиниравме стандардите на пазарот.

Во 2010 година АРМОР ПЛУС стана дел од PASTOR GROUP, со што се отвори нова перспектива во областа на противпожарната заштита, со продажба на производи и опрема, како и обезбедување решенија и услуги за зголемена сигурност, спасување животи, имот и околината.

armor-plus-clubeconomy
armor-plus-clubeconomy

ЛУЃЕТО СЕ НАЈВАЖНИОТ РЕСУРС

Тоа е двигателот и филозофијата на нашата компанија. Благодарение на овој пристап АРМОР ПЛУС има улога на лидер во секторот безбедност и заштита при работа. Мисијата која ја следиме е да се подобрат условите и животот на сите оние на кои секојдневната работа им е тешка, непопуларна, опасна и со големи ризици. Ова е нашата цел и начин на функционирање, бидејќи иднина на светот е да има подобри услови за сите.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Трета македонска бригада бр. 48,
(управна зграда Раде Кончар), 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи