Filters
Пребарување
АТОМ СТИЛ доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ATOM STEEL се занимава со дизајн, инженеринг, производство и монтажа на широк спектар на челични производи:

- Изградба на тунели
- Столбови за осветлување
- Челични конструкции
- Челични мостови
- Цистерни
- Силоси
- Контејнери
- Опрема за рударство

 

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 2015

Подетално за компанијата

ATOM STEEL LTD

Atom Steel Ltd е фабрика од светска класа за производи од челични матерјали при што обезбедуваме највисок квалитет на производи, услуги и решенија. Со повеќе од 45 години искуство и познавање на меѓународните стандарди, технолошките промени и индустриските системи, компанијата Atom Steel Ltd е посветена кон обезбедување на најдобрите и најповолните економски решенија за своите клиенти. Имаме технологија за производство на најразлични индустриски челични производи врз основа на специјално развиени решенија. Исто така, сме подготвени да развиваме проекти според потребите на клиентите со иновативни, практични, технички обмислени и економски решенија.

Види повеќе
Image Designers

КОНСУЛТАНТСКИ ИНЖЕНЕРИНГ И
ДИЗАЈН УСЛУГИ ЗА ГРАДЕЊЕ

Atom Steel Ltd нуди поширок спектар на специјални консултантски инженеринг и дизајн услуги за градење. Нови иновативни идеи интегрирани во планирањето, проектирањето, набавката и операциите на терен за успешно да се реализира целиот проект.

400x270

ЕДЕН ТИМ СО КЛИЕНТИТЕ

Atom Steel Ltd располага со обучен тим инженери за изведба на челични греди и носачи на греди, челични плочи, конструкции на згради и монтажa... Од самиот почеток на проектот, нашите инженери работата како еден тим со клиентите за согледување на нивните потреби, реализација на нивната визија со максимален квалитет.

400x270

МИСИЈА НА КОМПАНИЈАТА

За време на својот развој, компанијата оствари големи успеси, изградивме голем број објекти и стекнавме партнери насекаде низ светот. Последните десет години сме фокусирани кон изработка на метални конструкции, изработка на архитектонски челични структури, производство на цистерни, автоклави, контејнери, силоси, челични мостови, опрема за рударство, изградба на тунели...

Image Designers
 

Дизајн

Инженеринг

Производство

Монтажа

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Тодосија Паунов бр. 34, 2300 Кочани
Град: Кочани
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи