Filters
Пребарување
АВТОСТАР ПЛУС

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

АВТОСТАР ПЛУС е овластена компанија за технички преглед на сите видови возила.

- Технички преглед
- Регистрација на возила
- Издавање на меѓународни документи
- Атести
- Хомологации

Подетално за компанијата

АВТОСТАР ПЛУС Тетово

Компанијата работи од 1975 година под името Здружение на возачи Тетово, а од 2010 година на пазарот настапуваме како АВТОСТАР ПЛУС Тетово.

avtostar-plus-clubeconomy
avtostar-plus-clubeconomy

ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

• Технички преглед на сите видови возила

 

Види повеќе

РЕГИСТРАЦИЈА НА ВОЗИЛА

• Издавање на согласност за регистрација

• Пробни таблици за сите видови возила

Види повеќе

ОСИГУРУВАЊЕ НА ВОЗИЛА

• Издавање на полиси за регистрација

• Издавање на зелени карти

Види повеќе

АТЕСТИ ЗА ВОЗИЛА

Издавање на сите видиви атести за возила:

• Атести за преправани возила

• Атести за фолии

• Атести за куки...

Види повеќе

МЕЃУНАРОДНИ ДОКУМЕНТИ

 

• Меѓународна возачка дозвола

• Полномошно за управување на возило во странство

Види повеќе

ХОМОЛОГАЦИИ

 

• Пренамена на патничко во товарно возило и обратно

• Издавање на техничко експлоатациони услови и еко стандарди за потреби на фирмите при добивање лиценца од Министерството за транспорт и врски за превоз на патници и стока

Види повеќе
avtostar-plus-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Љубо Божиновски – Пиш бр. 86-А, 1200 Тетово
Град: Тетово
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-дин Мики


Мапа