Filters
Пребарување
БАЛ БАЊА дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата БАЛ БАЊА се занимава со продажба на:

- Мебел за бањи
- Кади и туш кади
- Керамички плочки
- Санитарија
- Материјали за водовод
- Останати материјали потребни за комплетно опремена бања за уживање

Во нашиот  изложбен салон ќе најдете производите од препознатливите светски  брендови, како: Kolpa san, KOLO, Rovas, Luxor, Lotus, Minotti...

Подетално за компанијата

БАЛ БАЊА

Компанијата БАЛ БАЊА – Битола се занимава со продажба на мебел за бањи, кади и туш кади, керамички плочки, санитарија, водоводни матерјали и сите други матерјали кои се потребни за комплетно опремување бања за уживање.

bal-banja-clubeconomy

БРЕНДОВИ

Во нашиот изложбен салон можете да ги најдете производите од препознатливи светски брендови, како Kolpa-san, KOLO, Rovas, Luxor, Lotus, Minotti, UNITAS, FERRO, Knauf, Armatura, Ceresit и многу други. Нашиот продажен салон е со површина поголема од 500 м2 и магацински простор од 1000 м2, лоциран во Битола.

bal-banja-clubeconomy

ПРОИЗВОДИ

  • • Мебел за бањи

  • • Кади и туш кади - во најразлични форми и димензии

  • • Кади и туш кади - во најразлични форми и димензии

  • • Санитарија

  • • Материјали за водовод

  • • Останати материјали потребни за комплетно опремување бања за уживање

bal-banja-clubeconomy
Ваша е само идеата и желбата за убава бања, се што е потребно тоа да се реализира ќе го најдете кај нас!
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Рашанец 18, Горно Оризари,
7000 Битола
Град: Битола
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)47/236 476

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа