Filters
Пребарување
БАТЕ ЛОГИСТИК

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата БАТЕ ЛОГИСТИК се занимава со меѓународен транспорт и логистика на стоки низ европските земји и Турција

Подетално за компанијата

 
меѓународен транспорт и логистика на стоки

Бате Логистик

 

Компаниајта БАТЕ ЛОГИСТИК се занимава со меѓународен транспорт и логистика на стоки низ европските земји и Турција. БАТЕ ЛОГИСТИК во сите години од своето постоење, фирмата е формирана во 2008 година, големо внимание му посветува на квалитетот на услугите, вложувајќи во современи возила кои ги задоволуваат и најстрогите европски стандарди, како и во системи за следење и безбедност на стоките што се превезуваат.

БАТЕ ЛОГИСТИК денес располага со осум камиони од реномираниот производител DAF и сите осум модели го задоволуваат стандардот Еуро 6. Компанијата ги поседува сите неопходни лиценци за обавување на меѓународен транспорт, како и стручен тим на возачи и тим за логистика, максимално обучени Вашите стоки безбедно и точно на време да ги донесеме до посакуваната дестинација, за најконкурентна цена.

Во доменот на меѓународната шпедиција кога ќе се спомне името на БАТЕ ЛОГИСТИК тоа е синоним за брз и безбеден транспорт. Транспорт кој се реализира според најстрогите европски стандарди, без разлика дали станува збор за прехранбени производи за кои се неопходни спецјални услови, како што е фриго транспортот или, пак, станува збор за други стоки кои имаат свои специфики. Ние сме тука да ги реализираме вашите потреби, дури и кога работите не изгледаат едноставно!

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Никола Петров бр. 10, 1440 Неготино
Град: Неготино
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-дин Игор


Мапа