Filters
Пребарување
БАУКИТ ГРУП доо
Е-пошта: info@baukit.mk
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата БАУКИТ ГРУП се занимава со:

- Трговија со градежен алат, скали, скелиња, материјали и придружна опрема.

Претставници на македонскиот пазар за брендовите: KRAUSE - Германија, TELLURE ROTA - Италија,  PFT - Германија, MARBET - Полска, DAMAR - Полска, SIGMA - Италија, COMENSAL - Полска, RAIMONDI - Италија, AWENTA - Полска, PATROL - Полска, YATO - Полска, PFERD - Германија, TOLSEN, како и 15-тина производители на најразличен асортиман од Кина.
Продажба на KNAUF материјали, декоративни лајсни

БАУКИТ ГРУП доо

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
градежен алат, скали, скелиња, материјали и придружна опрема

БАУКИТ ГРУП

 

Основна дејност на БАУКИТ ГРУП доо е трговија со градежен алат, рачен алат, електричен алат, тркала, скали, скелиња, силикони, лепила, поликолори, железарија, системи за сува градба, системи за вентилација и останат придружен асортиман.

БРЕНДОВИ

Во моментот БАУКИТ ГРУП доо е претставник на Македонскиот пазар на повеќе истакнати брендови од европски производители, KRAUSE - Германија, TELLURE ROTA - Италија, PFT - Германија, MARBET - Полска, DAMAR - Полска, SIGMA - Италија, COMENSAL - Полска, RAIMONDI - Италија, AWENTA - Полска, PATROL - Полска, YATO - Полска, PFERD - Германија, TOLSEN, како и 15-тина производители на најразличен асортиман од Кина.

КВАЛИТЕТНИ ПРОИЗВОДИ

Наша цел е на потрошувачите да им понудиме квалитетни производи и професионална услуга, а преку нашата развиена дистрибутивна мрежа, сите овие производи се достапни во повеќето градови во Македонија.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Александар Македонски бб,
П.Фах 08, 1118 Маџари, Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Стефан Каратуков


Мапа

Документи