Filters
Пребарување
БЦ-ТРАНСКОМ ПАНЕЛ доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата БЦ-ТРАНСКОМ ПАНЕЛ се занимава со производство на масивни плочи со ширинско слепување на елементите

Масивни плочи
Декоративни лајсни
Подови од масивно дрво
Ногарки за мебел
Газишта
Кујнски даски за сецкање

БЦ-ТРАНСКОМ ПАНЕЛ доо

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

БЦ–ТРАНСКОМ

БЦ–ТРАНСКОМ доо УВОЗ - ИЗВОЗ се занимава со производство на масивни плочи со ширинско слепување на елементите. Опремата за производство е од најсовремен вид, набавена од Германија и САД. Капацитетот на производство ни е 60 м3 месечно, со работно време од 8 часа на ден. Суровината за производство на масивни плочи е бука (благо парена или бела - природна), бор, даб или друго дрво, по ваша нарачка.

bc-transkom-panel-clubeconomy
bc-transkom-panel-clubeconomy

ДИМЕНЗИИ НА ПЛОЧИ

Димензијата на плочите што се произведуваат може да бидат со: ширина до 1 000 мм, должина до 2 600 мм и дебелина од 20, 35, 40, 45 мм (се произведуваат и масивни ногарки за маси од разни димензии 70 x 70, 80 x 80, 100 x 100, 120 x 120 мм).

СОПСТВЕНА СУШАРА

Заради контрола на квалитетот на готовите производи, погонот располага со сопствена сушара, со капацитет од 60 м3, опремена со најсовремена технологија од словенечко производство за водење на процесот – режимот на сушење.

bc-transkom-panel-clubeconomy
bc-transkom-panel-clubeconomy

ЕЛЕМЕНТИ ОД ДРВО ПО ВАША НАРАЧКА

Покрај производство на масивни плочи, БЦ–ТРАНСКОМ може да произведува и најразлични елементи и делови за мебел, газишта за степеници, разни видови украсни лајсни, ламперија, патос, и други елементи од дрво, по ваша нарачка.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Маршал Тито бр. 53, Село Ратево, 2330 Берово
Град: Берово
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)71/243 182

Социјални медиуми

Лице за контакт

Милан Цикарски +389 (0)71/243 182


Мапа