Filters
Пребарување
БЕЏЕТ доо - Лабуништа

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата БЕЏЕТ се занимава со:

- Изработка на квалитетна градежна столарија од дрво, ПВЦ и алуминиум
- Изработка на врати, прозорци, скали
- Изработка на маси, кујни, комоди
- Изработка на производи од ковано железо

БЕЏЕТ доо - Лабуништа

Контакт информации

Адреса

Улица: Село Лабуништа, 6330 Струга
Град: Струга
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа