Filters
Пребарување
БЕЛТЕХ СОЛУШН доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата БЕЛТЕХ СОЛУШН се занимава со:

- Репарација, санација, поправка и заштита на индустриска опрема и делови од машини 
- Мали градежни поправки со композитни материјали, епоксидни премази

Дистрибуција, сервис и техничка поддршка за производите од британската програма на Belzona Polymerics
BELZONA не е само производ, туку и комплетен сервис во индустријата

БЕЛТЕХ СОЛУШН доо

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

БЕЛТЕХ СОЛУШН

БЕЛТЕХ СОЛУШН доо е македонско – хрватска фирма со мешовит капитал, основана во април 2012 година. Главна дејност на компанијата е примена на технологија за репарација и заштита на машински делови и опрема, како и мали градежни поправки со композитни материјали, еластомери и епоксидни премази од програмата на Belzona Polymerics од Англија.

Наша цел е да им овозможиме на клиентите: намалување на трошоците во одржувањето на машините и опремата, скратување на времето за ремонт, зголемување на ефективноста, брзи поправки, квалитетна заштита и подобрување на квалитетот.

belteh-solution-clubeconomy
belteh-solution-clubeconomy

Поправка, заштита и подобрување!

БЕЛТЕХ СОЛУШН е официјален претставник и дистрибутер на производите од програма на Belzona Polymerics од Англија, специјализирана за производи за ерозивна, корозивна и хемиска заштита, Belzona е светски лидер во производството на композитни материјали и заштитни премази за поправка на машини, опрема, згради и конструкции.

Повеќе од 60 години, Belzona обезбедува докажани решенија за различни индустриски прашања, вклучувајќи ерозија, корозија, хемиски влијанија, абразија и абење, системи за заштита од вода, од атмосферски влијанија и безбедносни системи.

Belzona

Belzona серија 1000 – надоградување и заштита на метали

Belzona серија 2000 – надоградување и заштита на гума

Belzona серија 3000 – хидроизолација и изолација

Belzona серија 4000 – надоградување и заштита на градежнн површини, објекти

Belzona серија 5000 – заштитни премази за метали и за градежништво

Посетете ги овие страници:
www.belzona.com/pumps/
www.belzona.com/electricaldistribution/
www.belzona.com/containment/
www.belzona.com/hex/

belteh-solution-clubeconomy
Нашите решенија нудат едноставни, безбедни и ефикасни средства за да им помогнете на захтевни проекти и да им обезбедиме придобивки кои ретко се наоѓаат на други места.
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Никола Русински бр. 4/1-1, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Панче Настоски


Мапа

Документи

Брошура - примена во рударство

Брошура - примена во рударство

Преземи
Брошура - Примена во Термоелектрани

Брошура - Примена во Термоелектрани

Преземи