Filters
Search
BFM COMPANY

Main occupation

Компанијата БФМ Компани се занимава со продажба на материјали, опрема и инсталациона опрема за системи за:

- Греење
- Ладење
- Климатизација
- Водовод
- Соларни системи
- Алати

BFM COMPANY

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

CONTACT

Address

Street: St. Kulkovo bb, 1200 Tetovo, Macedonia
City: Tetovo
Country: Macedonia


Social media

Contact person
Map