Filters
Пребарување
БИОКОМ ТРЕНД дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата БИОКОМ ТРЕНД дооел е лидер во понудата на современи и иновативни решенија за безбедност и хигиана на суровини, крајни производи и работни површини

Безбедно производство и дистрибуција на квалитетна храна

СЕРТИФИКАТИ

HACCP

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Компании преработувачи на млеко, месо, сокови, вино, пиво, кондитори, вода, козервна индустрија фарми, болници, здравствени ординации и лаборатории, стоматолошки, генеколошки ординации, ветеринари, хотели и ресторани

БИОКОМ ТРЕНД дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
лидер во понудата на современи и иновативни решенија

БИОКОМ ТРЕНД

 

Компанијата БИОКОМ ТРЕНД дооел е основен лидер во понудата на современи и иновативни решенија за безбедност и хигиена на суровини, крајни производи и површини во целата прехранбена индустрија, трговски синџири, хотели, ресторани, брза храна, угостителски фирми, здравствени установи, лаборатории, козметика, фармација, произведувачи на житни култури, преработувачи на житни култури, фармери, ветеринарни обејкти.

Нашата принципиелна позиција, од која се раководиме во активностите е заштита на здравјето на луѓето преку безбедно производство и дистрибуција на квалитетна храна по целиот синџир на исхрана – „од полето до виљушката“.

БИОКОМ ТРЕНД е ексклузивен претставник на утврдени светски производители на модерната научна технологија за микробиолошка и физичко-хемиска контрола на храната. Освен тоа, во соработка со водечки научници и професионалци во соодветната индустрија, развиваме сопствени иновативни производи, приспособени на потребите на нашите клиенти.

Тестовите за безбедност на фирмата БИОКОМ ТРЕНД дооел:

1. Даваат точни резултати

2. Елементарни се за работа

3. Не бараат специјална обука за работа со нив

4. Имаат широк спектар на откривање на антибиотици и инхибитори

5. Имаат можност за архивирање на резултатите

6. Имаат можност за статистичка обработка на резултатите

7. Валидирани по сите европски стандарди

8. Ги намлуваат трошоците на претпријатието

9. Се грижат за здравјето на луѓето и животната средина

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Методија Шаторов Шарло бр. 26/2-6, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Емилија Здравковски


Документи