Filters
Search
BLANK

Main occupation

Компанијата БЛАНК се занимава со изработка на компјутерски и деловен софтвер

- Софтвер за целокупната финансиска евиденција
- Софтвер за материјална евиденција и производство
- Софтвер за услужни дејности
- Софтверски пакет Blank Business Mediator

Изработка на софтвер по нарачка, Изработка на апликативен софтвер, Изведба и одржување на мрежи, Продажба на опрема и периферни елементи, Продажба на лиценциран софтвер од Microsoft

COMPANY DETAILS

 

 

 

CONTACT

Address

Street: St. Borka Taleski No. 26/2-9, 1000 Skopje, Macedonia
City: Skopje
Country: Macedonia


Social media

Contact person
Map